Om mig

För mig är gestalt ett sätt att leva och förhålla mig till livet. Att våga vara den jag är, med styrkor och sårbarheter. Stå upp för mig själv, sätta gränser, vara närvarande och möta andra människor. Att känna mig själv är en förutsättning för att kunna hjälpa andra.

Johan Nordenfelt

Under de senaste 20 åren har jag arbetat med utveckling av människor. Jag är examinerad gestaltterapeut vid Nordisk Gestaltinstitut i Fredensborg i Danmark. 2002 startade jag och några kollegor Stockholms Ledarinstitut som är min bas när jag arbetar med företag. 2007 blev jag licensierad sorgbearbetare vid Svenska Institutet för Sorgbearbetning, något som jag sedan dess både använt i grupper och individuellt.

Jag har en pedagogisk bakgrund från skola och barnomsorg. Är gift och har två utflugna barn. Trivs i naturen med vandring, segling, fotografering och skärmflygning.

Jag arbetar med individuell terapi och parterapi.
Min mottagning ligger centralt på Vasagatan 11, 1 tr.

© Johan Nordenfelt – johan@levaibalans.se – Mobil 0707 400 222

"Dina frågor fick mig att förstå vad det verkligen innebär att ta ansvar för mitt eget liv. Utan det skulle jag troligen fortfarande arbetat på min förra arbetsplats"

Man 32 år

12 december, 2018